Bisnode-tanusitvany 2022OM Bronz fokozatú életmentő

Lubricants Hungary kenőanyagok és AdBlue adalékok

LH - OIL

A gép- és járműüzemeltetők gépállományában megtalálhatók azok az eszközök, melyek koruk, konstrukciójuk vagy állapotuk miatt nem igénylik a legkorszerűbb kenőanyagokat. Az ilyen igények kielégítésére hoztuk létre az LH – Oil sajátmárkás kenőanyagcsaládot, mely ár-érték és minőség tekintetében is kedvező alternatívát nyújt az üzemeltetők számára. Az LH – Oil választékában megtalálhatók a motorolajok, hidraulika-, hajtómű-, és lánckenőolajok, valamint kenőzsírok.

Partnereinknek biztosítjuk a fáradtolaj és a keletkező veszélyes hulladékok díjmentes gyűjtését és kezelését.

LH termékválaszték katalógus_gulf_g.cdr

AdBlue adalék

A dízelmotorok működésük közben a benzinmotoroknál nagyobb mennyiségű kormot juttatnak a levegőbe, valamint a nitrogén-oxid [NOx] kibocsátásuk is jelentős. Ez utóbbi komponens csökkentésére és a 2009-ben életbe lépő Euro 5-ös környezetvédelmi normának való megfelelés jegyében vezették be az AdBlue adalékanyagot.

Az AdBlue adalék az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott dízelmotorok nitrogén-oxid kibocsátását csökkenti.

Az AdBlue adalékot három féle kiszerelésben forgalmazzuk: 10 literes kanna, 200 literes hordó és 1000 literes IBC tartály.

Megrendeléshez kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Lubricants Hungary Kft.

Telefon: (+36) 36 424-136

E-mail: ugyfel@gulf.hu

További elérhetőségeinket a kapcsolat oldalunkon találja.