Bisnode-tanusitvany 2022OM Bronz fokozatú életmentő

Üzlet politikánk

A LUBRICANTS HUNGARY Kft. politikája

A LUBRICANTS HUNGARY KFT. 25 éves múltja, elért sikerei, a cég vezetését és dolgozó kollektíváját arra kötelezi, hogy a társaság megőrizze a szűrés- és kenéstechnika területén elért meghatározó szerepét, és új piacok megszerzésével biztosítsa a jövőben is a töretlen fejlődés folyamatát.

Ennek érdekében a Kft. vezetősége néhány vezérmondatban rögzíti politikáját:

Vevőközpontúság

Nyújtsunk mindig többet, mint amit a Vevők elvárnak. Tudásunk átadásával fejlesszük ki a Vevők igényességét a minőségi termék és szolgáltatás iránt. Törekedjünk a személyes kapcsolatok kialakítására és elmélyítésére. A „Vevő a Király” szlogent értsük szó szerint és töltsük meg tartalommal.

Tisztességes munkavégzés

A feladatok egyértelműek, a teljesítés mérhető az értékelés objektív legyen. A vállalások hibamentes és határidőre történő elvégzése alapkövetelmény. A dolgozók egyéni ambíciójának, a kollektíva erejének a kitűzött célok megvalósítását kell szolgálnia.

Fejlődés

A Kft. minden dolgozóját hassa át a fejlődés igénye. Az állandó tanulás, kutatás, új módszerek kidolgozása a fejlődés motorja, mely a jövőbe mutat. A Vevők fokozódó elvárásai a piaci Versenytársak aktivitása a Társaság kollektíváját a fejlődés irányába motiválja.

Emberi kapcsolatok

A Társaság dolgozóit őszinte emberi kapcsolat és partneri viszony fűzze egymáshoz. Harmónia alakuljon ki önmagunkban a munkahely, a munkavégzés és a magánélet kérdéseit illetően.

Fentiekben megfogalmazott céljaink mind az általános fejlődés irányába mutatnak, megvalósulásuk eredményeként minőségi termékekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal fogunk partnereink tevékenységéhez hozzájárulni, miközben biztonságos és egészséges munkahelyet biztosítunk munkatársainknak, és egyben elkötelezettek vagyunk a környezetszennyezés megelőzésére és az alkalmazható követelmények teljesítésére.

Strider Mihály
ügyvezető igazgató

2020. Január 15.

Az Üzlet politikánkat PDF-ben megtekintheti és letöltheti itt!