Bisnode-tanusitvany 2022OM Bronz fokozatú életmentő

Peugeot robogók forgalmazását kezdte meg a Lubricants Hungary Kft. Magyarországon

Peugeot robogók forgalmazását kezdte meg a Lubricants Hungary Kft. Magyarországon

Cégünk, a több mint 30 éves múlttal rendelkező Lubricants Hungary Kft. új termékkörrel bővítette kínálatát. Alaptevékenységünk továbbra is a kenés- és szűréstechnikához kötődik, valamint a Gulf termékek forgalmazásához.

Mivel a motorozás nagy népszerűségnek örvend körünkben és kapcsolódik a tevékenységeinkhez is, exkluzív szerződést kötöttünk a nagy múltú Peugeot Motocycles motorgyárral, mely 1898 óta gyárt motorkerékpárokat. A mai csúcsmodelljüket, a Peugeot Metropolis-t jelenleg is az 1825-ben a franciaországi Valentinney-ben épült üzemben szerelik össze, mely a Peugeot Motocycles központja.

2023-tól a Peugeot Motocycles teljes típusválasztékát kezdtük el forgalmazni Magyarországon, mely magában foglalja a kis-, nagy- és túrarobogókat, 50 köbcentiméteres, 125 köbcentiméteres és 400 köbcentiméter modelleket. A kínálatunkban megtalálhatja a márkához kapcsolódó motoros kiegészítőket: például dobozokat, szélvédőket és egyéb tartozékokat.

Kereskedőink és a motorkerékpár szervizek számára teljes körű alkatrészellátást és technikai segítséget biztosítunk.

Ha szeretne egy korszerű, divatos, alacsony fogyasztású, 4 ütemű robogót, kérjük vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!

Viszonteladói partnerek jelentkezését is várjuk, hogy közösen lehessünk egy sikertörténet részesei! Elérhetőségeinket a kapcsolat oldalunkon találja.