A szűrés a mi feladatunk

Tisztelt Látogató!
Vásárlással és termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
Elérhetőségeinkért kattintson ide

A NAGYTELJESÍTMÉNYŰ SZŰRÉS SZAKÉRTŐJE A FLEETGUARD

A LEGSZÉLESEBB TERMÉKVÁLASZTÉK

A Fleetguard a nagyteljesítményű szűrési rendszerek és termékek világelső beszállítója úgy közúti mint egyéb (építőipar, mezőgazdaság, stb.) alkalmazásokra.

Óriási választékkal rendelkezik levegő, motorolaj, üzemanyag, és hidraulikaolaj szűrőkből, mely kiegészül a hűtőfolyadék szűréshez kapcsolódó termékekkel.

A termékek minőségét és technikai színvonalát előnyösen érintik a Fleetguard kiterjedt motorgyári (OEM) kapcsolatai, valamint az alkalmazott ISO 9001 szabványok. A Fleetguard több mint 5000 termékkel elégíti ki a nagyszámú és eltérő alkalmazásokat és vásárlói igényeket.

Célunk, hogy növeljük a motorok élettartamát, minimálisra csökkentsük azok állásidejét és alacsonyan tartsuk az általános üzemeltetési költségeket.

A Fleetguard-választék elsősorban a következö területekre összpontosít:
kamion és autóbusz, építőipar és bányászat, mezőgazdaság, targoncák, és a vasúti közlekedés.
Széles termékválasztékunk azonban kielégíti a tengeri, ipari és áramfejlesztő alkalmazásokat is.

ÚJÍTÓ TECHNOLÓGIÁK

A Fleetguard leányvállalata a Cummins Inc. motorgyárnak, mely az 50 Lóerő fölötti dízelmotorok legnagyobb gyártója a világon.
A Cummins-szal és még sok más ismert motorgyárral együtt a Fleetguard azon dolgozik, hogy radikális és újító megoldásokat fejlesszen ki kedvezőtlen üzemeltetési körülményekre, valamint megfeleljen az új motorfejlesztések és a szigorodó törvényi előírások (környezetvédelem) követelményeinek.

A szabadalmazott Venturi® (mellékáramú) termékek nagyobb hatékonyságot, hosszabb élettartamot és meghosszabbított olajcsereperiódust ajánlanak a motortervezőknek és üzemeltetőknek egyaránt.

A Fleetguard által gyártott egyedülálló és korszerű szűrőanyag, a StrataPore ®, egy szintetikus, folyamatos szálképzéssel kialakított, többrétegű szűrőanyag, mely egyedülálló szűrési finomságot és szűrési kapacitást kínál.
ES System® (Meghosszabbított Szerviz Intervallum) termékválasztékunk és az új ConeStaC® centrifugálszűrőnk további előnyöket hordoz magában és sok más fejlesztéssel kiegészítve mi hisszük, hogy ezek teljes mértékben alátámasztják azt, hogy a szűréstechnika vezető gyártója vagyunk.

ELSŐ BEÉPÍTÉSI MINŐSÉG

A Fleetguard-nál a világon több mint 100 fejlesztőmérnök dolgozik azon, hogy megtalálja a legkorszerőbb szűrési megoldásokat. Világszerte több mint 140 Eredeti Berendezés Gyártó, – mint például a Cummins, Case New Holland, DAF, John Deere, Iveco, Komatsu, Liebherr és Scania, stb. – dolgozik a Fleetguard-dal annak érdekében, hogy motorjainak, berendezéseinek olyan magas szintű védelmet biztosítson, amit csak egy szűréstechnikára specializálódott gyártó tud ajánlani.
A Fleetguard termékei úgy készülnek, hogy kielégítsék vagy túllépjék a gyártók előírásait.
A termékekhez kapcsolódó egyedülálló garancia, megnyugtató biztonságot nyújt minden üzemeltető számára.

KIVÁLÓ SZOLGÁLTATÁS ÉS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Disztribútoraink révén, minden országban igyekszünk a vásárlók megelégedettségét biztosítani. Európában, Afrikában és a Közép-Keleten, gyártó és disztribútori központjaink – helyileg Belgiumban, Franciaországban, Angliában és Dél-Afrikában – biztosítják kiterjesztett disztribútori hálózatunk gyors kiszolgálását. Ügyfélszolgálati munkatársaink segítenek a termékekkel, szállítással és szállítási határidővel kapcsolatos kérdésekben.
A Fleetguard értékesítési munkatársai biztosítják, hogy a körzethez tartozó disztribútorok kiszolgálása jó legyen valamint azt, hogy a Fleetguard előnyeiről a piac és a potenciális új vásárlók jól tájékozottak legyenek. A Műszaki Szolgálat Mérnökeinek csoportja mindenféle üzemeltetésre felkészülve várja a szűréssel vagy alkalmazással kapcsolatos kérdéseket.